SRB

ENG

Конкурси

 

КреАктивирај се

Најава конкурса

У сарадњи са ФПУ, Факултетом примењених уметности, компанија Модруљ постигла је договор о заједничком пројекту.

КреАктивирај се, биће конкурс који ће од студената завршних година тражити кративно решење. Активација студената се дешава са циљем, подстицања на иновације у сектору поменуте компаније.

Компанија Модруљ је иначе произвођач, канцеларијских столица и намештаја. Потребе конкурса, обухвата идејно решење и побољшање постојећих параметара у производњи ергономских столица.

Услови по којима ће се конкурс одржати биће накнадно објављени на сајту поменуте фирме и факултета. Рок за пријаву, и датум одржавања биће истакнути, тако да ће интересенти бити благовремено обавештени.

Модруљ, као и ФПУ учесници су 56. београдског сајма намештаја.

https://www.kancelarijske-stolice.com


 

Конкурс за цртеж Фондације Владимир Величковић

Млади ликовни ствараоци до 40 година старости, могу донети свој портфолио у штампаном облику (А-4 формата, репродукције цртежа и биографију) у галерију Хаос (Доситејева 3, Београд) од 1. до 10. децембра 2018. од 12 до 20 сати (понедељак – субота)


 

Конкурси Задужбине Андрејевић

46. конкурс за објављивање научних монографија насталих на основу докторских дисертација, магистарских теза, специјалистичких радова и научних студија у библиотекама „Academia“, „Dissertatio“, Posebna izdanja, „Specialis“ и „Educatio“ и 21. конкурс за објављивање монографија насталих на основу мастер радова у библиотеци „Initium“

Конкурси трају до 28. децембра 2018. године.

Пријаве за конкурсе
Критеријуми и правила
Упутства

Стипендије за студије у Мађарској

Отворен је конкурс за стипендије за основне, мастер и докторске студије у Мађарској.

Рок за пријаве је 15. јануар 2019.

Више информација