SRB

ENG

Обавештења


Колоквијум 1 из Методике

Колоквијум 1 из Методике ликовног васпитања и образовања, одржаће се 13. 12. 2018. у учионици 4, у Карђорђевој према следећем распореду:

Прва група 11:30-13:00
Савремено одевање, Сценски костим, Сликарство, Графика и књига

Друга група 13:30-15:00
Анимација, Фотографија, Вајарство, Графички дизајн, Индустријски дизајн, Ентеријер, Керамика, Конзервација, Сценографија

Проф. др Сања Филиповић


Предаја завршних радова

Предаја завршних радова на мастер академским студијама за одбрану у јануарском испитном року школске 2018/19 године: четвртак, 10. 01. 2019. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отварање онлајн налога

Студенти први пут уписани на Факултет примењених уметности у Београду у школској 2018/2019 години треба да отворе свој налог.
Упутство за отварање налога могу видети на сајту факултета

Http://www.fpu.bg.ac.rs/studenti/Оbavestenja.html

Сви самофинанситајући студенти на свом налогу могу видети позив на број који треба да користе при уплати школарине, као и модел уплатнице

Од 01. 11. 2018. године све уплате за школарину са позивом на број биће аутоматски пребачене на налог студента, тако да више неће бити неопходно доносити уплатнице

За све уплате на име школарине до 01. 11. 2018. године потребно је студентској служби доставити уплатнице ради евидентирања

Студентска служба


Важно обавештење: online пријава испита

Од априлског испитног рока почиње online пријава испита.

Свом налогу студенти приступају са следеће адресе: https://student.fpu.bg.ac.rs

Корисничко име студента је ГГГГББББ где је  ГГГГ- година првог уписа, a ББББ- број индекса са префиксом 0 за студенте основних академских студија и префиксом 30 за студенте мастер академских студија.

Студенти ОАС ће пре броја индекса уписивати нулу, док ће  студенти МАС пре броја индекса уписивати број 30.

Тако да ће за студента основних академских студија са бројем индекса 5999, корисничко име бити: 201605999 (студент је први пут уписан 2016 године).

За студента мастер академских студија са бројем индекса  435 корисничко име ће бити: 201630435 (студент је први пут уписан 2016 године).

Почетна лозинка студента је ЈМБГ и студент је мора променити приликом првог логовања на систем.

При пријави за априлски испитни рок неће се проверавати дуговање за школарину, али при пријави за јунски испитни рок уколико нису уплаћене све доспеле рате студенти неће моћи да пријаве испите.

Своја тренутна дуговања и уплате студенти могу видети у свом налогу у картици школарине и уплата.

Напомена: све предате уплатнице приликом овере зимског семестра су евидентиране.
Неопходно је доставити уплатнице за рату која је доспела 15. 02. 2018. године и након уплате рате која доспева 15. 03. 2018. године
Уколико има неких неслагања молимо вас јавите се студентској служби

Студентска служба


Важно обавештење

Од испитног рока Септембар 1 школске 2017/18 године почиње online пријава испита за студенте докторских академских студија.
Свом налогу студенти приступају са следеће адресе:
https://student.fpu.bg.ac.rs
(на сајту факултета опција »Студентски сервиси«)

Корисничко име студента је ГГГГББББ где је ГГГГ-година првог уписа, а ББББ- број индекса са префиксом 50 за студенте докторских академских студија, тако да ће за студента са бројем индекса 2, корисничко име бити 201350002 (студент је први пут уписан 2013 године)

Почетна лозинка студента је ЈМБГ и студент је мора променити приликом првог логовања на систем.

Напомена: није могуће извршити пријаву испита уколико нису измирене све рате школарине, а до сада предате уплатнице су евидентиране.


Испити из предмета који се полажу у више рокова (теоријски испити)