SRB

ENG

Вредновање ваннаставних активности студената

Обавештавају се студенти свих нивоа студија који су стекли услове за доделу ЕСПБ бодова за ваннаставне активности током претходне школске године, да свој захтев заједно са доказима о испуњености услова могу поднети Комисији за вредновање ваннаставних активности студената,  у периоду од 01. до 10. октобра 2020. године.

Коначне ранг листе

Коначна ранг листа студената прве године основних академских студија уписаних школске 2019/2020 године, који су стекли право да се у другој години основних академских студија школске 2020/2021 године, рангирају за упис у статусу студента који се финансира на терет буџета Републике Србије.

Дизајн [pdf 303 kb]
Примењена уметност [pdf 379 kb]
Конзервација и рестаурација [pdf 140 kb]

Коначна ранг листа студената друге године основних академских студија уписаних школске 2019/2020 године, који су стекли право да се у трећој години основних академских студија школске 2020/2021 године, рангирају за упис у статусу студента који се финансира на терет буџета Републике Србије.

Дизајн [pdf 251 kb]
Примењена уметност [pdf 342 kb]
Конзервација и рестаурација [pdf 115 kb]

Коначна ранг листа студената треће године основних академских студија уписаних школске 2019/2020 године, који су стекли право да се у четвртој години основних академских студија школске 2020/2021 године, рангирају за упис у статусу студента који се финансира на терет буџета Републике Србије.

Дизајн [pdf 280 kb]
Примењена уметност [pdf 356 kb]
Конзервација и рестаурација [pdf 127 kb]

Обавештење о распореду уписа студената [pdf 139 kb]

 

Прелиминарне ранг листе

Прелиминарана ранг листа студената прве године основних академских студија уписаних школске 2019/2020. године, који су стекли право да се у другој години основних академских студија школске 2020/2021. године, рангирају за упис у статусу студента који се финансира на терет буџета Републике Србије.

Дизајн [pdf 797 kb]
Примењена уметност [pdf 975 kb]
Конзервација и рестаурација [pdf 395 kb]

Прелиминарана ранг листа студената друге године основних академских студија уписаних школске 2019/2020. године, који су стекли право да се у другој години основних академских студија школске 2020/2021. године, рангирају за упис у статусу студента који се финансира на терет буџета Републике Србије.

Дизајн [pdf 799 kb]
Примењена уметност [pdf 975 kb]
Конзервација и рестаурација [pdf 344 kb]

Прелиминарана ранг листа студената треће године основних академских студија уписаних школске 2019/2020. године, који су стекли право да се у другој години основних академских студија школске 2020/2021. године, рангирају за упис у статусу студента који се финансира на терет буџета Републике Србије.

Дизајн [pdf 878 kb]
Примењена уметност [pdf 1.07 mb]
Конзервација и рестаурација [pdf 403 kb]

Обавештење о упису студената на терет буџета Републике Србије према упутству Министарства просвете, науке и технолошког развоја [pdf 87 kb]

Обавештење о подношењу приговора [pdf 59 kb]

 

Обавештавамо вас да је 26.09.2020. године радна субота по распореду од четвртка, према усвојеном календару за школску 2020/21. годину.

 

Списак пријављених кандидата за упис на мастер академске студије на
Факултету примењених уметности у Београду у школској 2020/2021. години

Листа пријављених кандидата ПДФ

 

Online пријава за пријемни испит

За полагање  испита  за проверу склоности  и способности  за упис  мастер академских студија  школске  2020/2021. године кандидати се пријављују  преко апликације за електронску пријаву кандидата на овом линку: УПИС

Online пријаву за пријемни испит је могуће извршити од 7.09.2020. године од  00.00 часова до 10.09.2020. године до 14.00 часова.

За регистрацију користите мејл  адресу на коју желите  да вам стигне линк за активацију.
По пријему  активационог линка и клика на исти  можете  се улоговати  у апликацију  и попунити своју пријаву.
Када се унесу подаци, да сагласност  за унос личних података  у базу  и кликне сачувај,  отвара се секција за upload (учитавање ) односно предају докумената.
Документи морају бити у PDF. ili JPG. формату.  
Докле год се користи опција  САЧУВАЈ, пријаву је могуће ажурирати.
Када се кликне  САЧУВАЈ  И ПОШАЉИ ПРИЈАВУ, више није могуће вршити измене.
Када добијете потврду преко регистроване мејл адресе, пријава постаје званична
и тада можете преузети своју пријаву у PDF формату.
Провере унетих података се врше тек приликом клика на САЧУВАЈ И ПОШАЉИ и уколико нешто није унето како треба  добија се одговарајућа порука са упозорењем.
Обавезно обратити пажњу  да ли је пријава прихваћена или има неких порука упозорења.

Обавезно проверавати  регистривану мејл адресу на коју ћете добити обавештење уколико је потребно нешто додати или изменити.

Детаљније word doc.


Изложба Диплома 2020

Овим обавештавамо студенте да изложба »ДИПЛОМА 2020« радова насталих у процесу наставе студената 4. година основних академских студија и изложба одбрањених мастер радова у школској 2018/2019.  години  неће бити одржане.

О месту и термину доделе награда, студенти ће бити накадно обавештени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обавештење

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ СТУДЕНТИ СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА ДИЗАЈН И СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА  КОНЗЕРВАЦИЈА И РЕСТАУРАЦИЈА ДА СЕ УПИС У ДРУГУ ГОДИНУ ОАС ПОМЕРА СА 02.10.2020. ГОДИНЕ, НА  ПОНЕДЕЉАК 05.10.2020. ГОДИНЕ.

 

Обавештење

Информације за студенте о месту и датуму одржавања уводних предавања

детаљније

Јединствена ранг листа

Јединствена ранг листа кандидата који су положили пријемни испит за упис на
докторске академске судије школске 2020/2021. године на Факултету примењених уметности у Београду.

Јединствена ранг листа ПДФ

Психолошка подршка студентима

Удружење студената психологије СТИМУЛУС покренуло је иницијативу за студентску вршњачку помоћ (peer support).

Акцију су иницирали студенти четврте године основних студија и студенти мастер студија клиничког смера Одељења за психологију Филозофског факултета у Београду.

Преко линкова које вам шаљемо студенти Универзитета уметности могу да пронађу информације о психолошкој помоћи и подршци својих колега са Одељења за психологију.

Такође, на Инстаграм профилу СТИМУЛУС-а објављују се и остали сервиси  који нуде ову врсту подршке, а студенти могу да постављају питања, као и да затраже додатне информације.

Линкови:

Instagram линкови:
линк 1
линк 2

Facebook линк:
Психолошка подршка студентима

е-маил адреса:
psiholoskapodrskastudentima@gmail.com


Испити из предмета који се полажу у више рокова (теоријски испити)